Aan de hand van onze kernwaarden laten we u zien wat we u kunnen bieden.

Unieke veelzijdigheid

J.C. van Kessel Vastgoed bv is één van de zeven bedrijven van de J.C. van Kessel Groep. Ondernemen met visie staat voorop bij onze groep. Het grote voordeel van de verschillende bedrijven is dat we alle kennis kunnen combineren en zo tot unieke oplossingen komen. Wij bieden een totaal concept, van initiatief tot beheer. Hiermee bieden we u het meest optimale resultaat.

Vakmanschap

Als veelzijdige ondernemer weten we welke vragen worden gesteld op het gebied van vastgoed en waar behoefte aan is. We kunnen u uitstekend adviseren en begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor uw pand.
Bij de bouw van onze panden worden degelijke en duurzame materialen toegepast en bieden we meer dan 40 jaar vakmanschap en ervaring. We kunnen allround werken omdat we de expertise in huis hebben om alle onderdelen van de bouw zelf te doen.

Betrouwbaar

Een stabiel bedrijf en heldere communicatie. Wij werken volgens de bijzondere 3G benadering. Dat staat voor Geen-Gezeur-Garantie. We verplaatsen ons in uw schoenen. Ons onderscheidend vermogen is dat we compleet ontzorgen en eventuele problemen meteen oplossen.

Verbondenheid

Samenwerking is de sleutel tot succes; intern tussen collega’s en onze bedrijven binnen de J.C. van Kessel Groep. Dat uit zich bijvoorbeeld in een derde generatie van dezelfde familie in onze bouwteam. Extern vinden wij de verbondenheid met klanten, onderaannemers en partners ook zeer belangrijk. Zo werken wij al jaren samen met dezelfde onderaannemers. Deze partners kennen onze werkwijze en gaan net als ons voor kwaliteit en service.

Inlevingsvermogen

Wij verplaatsen onszelf in uw situatie en gaan nog een stap verder om tot de perfecte oplossing te komen. Bedrijven en particulieren komen vaak bij ons als ze iets willen wat in basis niet kan. Als ze vastlopen met vergunningen, als een gebouw langs een erg drukke weg geluidswerend moet zijn of als luchtdichtheid en brandveiligheid een issue is.

Ondernemerschap

Ondernemen zit in ons DNA; kansen zien en benutten met een passie voor het vak. Een blijvende trend waar wij reeds lange tijd mee bezig zijn is duurzaam bouwen en revitalisatie van bestaand vastgoed.

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input