In 1971 begon Jan van Kessel een bouwkundig tekenbureau en later een eenvoudig bouwbedrijf. Dit bedrijf groeide uit tot een bloeiende onderneming, bestaande uit een bouwbedrijf, architectenbureau, aluminium ramen- en deurenfabriek en een vastgoedbedrijf met een eigen vastgoedportefeuille.

JanVanKesselDe activiteiten in het vastgoed begonnen in 1978, toen Jan van Kessel een winkelruimte met bovenwoningen kocht op de hoek Geldersestraat/ Rijksstraatweg te Geldermalsen. Er volgde een grondige verbouwing en de eerste stap naar een omvangrijke vastgoedportefeuille was gezet. Later kocht hij nog een aantal panden in het centrum van Geldermalsen. Alle werden verbouwd, gerenoveerd en verhuurd.

Eind jaren 70 begon Van Kessel met de bouw van een loods aan de Tielerweg 19 te Geldermalsen. Deze was bestemd voor het bouwbedrijf. Begin jaren 80 bouwde hij daar een kantoorruimte bij en in 1984 verhuisde het bouwbedrijf daar naartoe. Nog steeds zijn alle J.C. van Kessel bedrijven daar gevestigd.

In 2007 begon Van Kessel met de bouw van de bedrijvencomplexen Pletterenburg West en Midden op industrieterrein Hondsgemet te Geldermalsen. Tot in de puntjes moest alles perfect zijn, zowel technisch als qua ontwerp. Jan was er apetrots op. Hij noemde het zijn pensioenproject. Daarna zou hij het wat betreft bouwen rustiger aan gaan doen. Helaas overleed hij heel plotseling in juli 2008, vlak na de oplevering van de diverse units.

In 2010 ontwikkelden we bedrijvenpark Pletterenburg Oost, zoals Jan van Kessel nog graag wilde. Daarmee laten we zien dat we doorgaan met zijn gedachtegoed. Ook voor de toekomst streven we naar groei van ons vastgoedbedrijf.

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input