Bedrijventerrein Hondsgemet: kavels voor nieuwbouw

Bedrijventerrein Hondsgemet: kavels voor nieuwbouw
./images/projecten/HondsgementKavels/Hondsgemet01.jpg
./images/projecten/HondsgementKavels/Hondsgemet02.jpg
./images/projecten/HondsgementKavels/Hondsgemet03.jpg
./images/projecten/HondsgementKavels/Hondsgemet_VERKOOP_okt_2018.jpg
Omschrijving:

Bedrijventerrein Hondsgemet in Geldermalsen ontleent haar aantrekkingskracht allereerst aan haar zichtlocatie langs de A15. Met het bedrijventerrein is ingezet op duurzaamheid, overzichtelijkheid en een gunstig voorzieningenniveau. Medeontwikkelaar Adrie van Kessel, directeur van J.C. van Kessel Vastgoed bv; “Businesspark Hondsgemet kenmerkt zich niet alleen door een representatieve uitstraling met de ruime terreinopzet, goede infrastructuur, het vele groen en de aantrekkelijke waterpartijen, maar biedt ook iedere ondernemer maatwerk per kavel. Zo is bijvoorbeeld inbreng van een ‘eigen’ architect mogelijk. Het gunstige ondernemersklimaat van Geldermalsen houdt onder meer snelle verlening van vergunningen en adequate advisering in".

"Huisvestingsvraagstukken van zowel bestaande bedrijven als nieuwkomers worden hier direct met deskundige ondersteuning opgelost. Voor bedrijven zoals Planeffect Systeemwanden, Snow, Service2Fruit en Audicentrum De Waal was dit snel duidelijk vanaf het moment dat hun huisvestingsvraagstuk ontstond. Hondsgemet is een ruim opgezet bedrijventerrein en een ideale vestigingsplaats voor bedrijven in de zakelijke dienstverlening van midden- en kleinbedrijf. Het beeldkwaliteitsplan is daarnaast zonder meer inspirerend".

LIGGING

Het landelijk gezien centraal gelegen Geldermalsen bevindt zich zowel dichtbij Utrecht als bij ’s-Hertogenbosch. Het bedrijventerrein ligt in het hart van Nederland vlakbij snelwegknooppunt Deil. Hier snijdt de A2, een noordzuidhoofdverbinding, de A15, de snelweg die de Rotterdamse haven met het Duitse achterland verbindt. Het bedrijventerrein ligt in de oksel van de Randweg naast de A15 op nog geen kilometer afstand van de op- en afritten. Het is daardoor goed bereikbaar voor klanten, leveranciers en personeel. Qua openbaar vervoervoorzieningen heeft Businesspark Hondsgemet een eigen bushalte aan de Randweg en biedt Geldermalsen spoorlijnen naar onder meer Utrecht, ’s-Hertogenbosch, Dordrecht en Tiel/Arnhem/Nijmegen.

PARKMANAGEMENT

Wie zich vestigt, op het met water omringde Hondsgemet, participeert via het al een tijd in bedrijf zijnde parkmanagement in minimaal de collectieve bewegwijzering, de collectieve camerabeveiliging en omhoog komende beveiligingszuilen, de glasvezel- voorzieningen en het groenonderhoud. De verschillende doorsteken over het water hebben een verplichte toegangsversperring. Van Kessel: “Het parkmanagement is gewild, want het garandeert de kwaliteit van het gebied op de lange termijn.” Al in een vroeg stadium heeft de gemeente slim nagedacht over de infrastructuur, volgens Van Kessel. “De prijs/kwaliteitverhouding is daarbij optimaal, dat wil zeggen: zeer concurrerend gebleven,” zegt hij. “De open glasvezelvoorzieningen zijn in eigendom van de parkmanagementvereniging van Hondsgemet. Bedrijven zijn hier niet afhankelijk van derden, ofwel providers, die regelmatig prijsverhogingen kunnen doorvoeren. Dat blijkt in de praktijk een groot voordeel. Ondernemers denken kostenbesparend.”

TURNKEY PROJECT

Samen met Van Kessel Architectuur en Projectmanagement bv en Bouwbedrijf J.C. van Kessel bv kunnen wij u bouwrijpe grond met een turn key project aanbieden. Dankzij de samenwerking tussen onze bedrijven (allen onderdeel van de J.C. van Kessel Groep) verloopt het proces optimaal en heeft u maar één aanspreekpunt.

Interesse in een kavel op dit bedrijventerrein in Geldermalsen?

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel direct 0345 589 410. Wij helpen u graag verder.

Details
Huur / Koop
koop
Status
In ontwikkeling
Aanvaarding
In overleg
Oppervlakte perceel (m²)
Ca. 2.200 tot ca. 5.000 m²
Categorieën
Industriegrond
Adres
De Aaldor en De Ooyen
Geldermalsen 4191 PB

Wij bespreken graag uw wensen

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input